Dag allemaal,

vandaag (of morgen) heeft uw kind tijdens de les het verkoopboekje van de Grote Clubactie meegekregen. Vanaf zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop. Ook onze vereniging doet weer mee en we willen natuurlijk heel graag zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van trainingsmaterialen en het organiseren van activiteiten voor alle leden, zoals de uitvoering. Een lot kost € 3,- waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Het loten verkopen kan tot 4 oktober, we zien de boekjes graag retour tijdens de les van 5 en 6 oktober. Lukt dat niet tijdens de les dan mogen ze in die week, in de brievenbus op Havelter Schapendrift 46 in Havelte.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten  verkopen en wel op de volgende wijze: op de voorzijde van het boekje staat een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen. Hiermee kan je eenvoudig via bijvoorbeeld Whatsapp loten verkopen aan familieleden, vrienden, collega’s en kennissen. Hierdoor wordt het nog makkelijker om extra loten te verkopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=GQTBPEftlxA

Er kan ook nog steeds “aan de deur” verkocht worden aan buren en bekenden. Kopers kunnen Coronaproof de QR code scannen met hun telefoon, waarna ze ook op de persoonlijke verkooppagina terechtkomen en ter plekke de (online) loten kunnen kopen. Deze methode heeft onze voorkeur, maar kopers zonder smartphone kunnen ook nog steeds met pen de automatische machtiging van het verkoopboekje invullen. 

Beloning voor goede verkopers! 

We hopen natuurlijk dat iedereen zoveel mogelijk loten gaat verkopen. Als extra stimulans is er een beloning voor goede verkopers. Alle leden die 20 of meer loten verkopen, krijgen een 20-loten waardebon. Hiermee kan je korting krijgen op allerlei leuke uitjes, zoals een 2e kaartje gratis bij Ballorig, 35% korting bij Attractiepark Slagharen of een 2e kaartje gratis bij de trampolineparken van Jump XL en Jumpsquare. 

Extra inkomsten hard nodig

We hopen dat alle leden zich gaan inzetten,we gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. We rekenen op jullie inzet!