In verband met de Corona-maatregelen hebben we aangepaste lessen en lestijden. Kijk onder het kopje nieuws voor meer informatie.

trainers

Herma Scheppink is onze gecertificeerde KNGU trainster voor de gym-, en turnlessen.

 

Norbert Baas is onze gecertificeerde MBvO trainer en verzorgt de lessen voor de Beweeggroep 55+.

 

Turnen

Wij bieden turnen aan voor meisjes vanaf groep 4. Ieder op haar eigen niveau, met voldoende uitdagingen.  

Selectie turnen

Tijdens deze lessen wordt er op een hoger niveau een oefenprogramma aangeboden. Dit ter voorbereiding voor deelname aan de selectiewedstrijden RWS-A en RWS-B.

Van de turnsters wordt verwacht dat zij aan minimaal 2 wedstrijden per jaar deelnemen. Een goede motivatie is hierbij van belang. De turnsters worden door de trainster geselecteerd. 

Beweeggroep 55+

Onder deskundige leiding van de trainer komen diverse aspecten van bewegen aan de orde: ieder op zijn/haar eigen niveau.De lessen worden van 1 september tot 1 mei gegeven.  

Kleutergym

Kleutergym bieden we aan voor jongens en meisjes vanaf 3,5 jaar. Bewegen is goed voor de conditie en motoriek. Tijdens de lessen komen er verschillende toestellen aan bod. Zo is er uitdaging en vooruitgang. Hiernaast ligt de focus op spelactiviteit. Zo leren kinderen ook samenwerken.

Preselectie turnen

Preselectie-turnen is dit jaar een gecombineerd lesuur.

Er wordt les gegeven aan turnsters vanaf groep 4 die graag een uur extra willen turnen. Voor deze meiden is er de mogelijkheid om mee te doen aan recreatieve turnwedstrijden RWS-C.

Daarnaast wordt op uitnodiging van de trainster turnsters toegelaten die potentie hebben om later door te stromen naar de selectie.

 

Proeflessen

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? We bieden twee gratis proeflessen aan. Tijdens de proeflessen mogen de ouders blijven kijken. Na deze twee proeflessen geeft de trainster het inschrijfformulier mee. Zie “inschrijven”.

Kijklessen

Na elke schoolvakantie is er de mogelijkheid om de vorderingen van uw kind te komen bewonderen. De ervaring is dat kinderen het erg leuk vinden om dit te laten zien. U bent van harte welkom.