Les aanbod

Swipe naar links of rechts voor meer aanbod van SV Dynamiek, zoals turnen, gym, beweeglessen en dansen.
Kijk onderaan de pagina voor meer informatie over de trainers, proeflessen en kijklessen.  

Turnen

Wij bieden turnen aan voor meisjes vanaf groep 4. Ieder op haar eigen niveau, met voldoende uitdagingen.

Preselectie-turnen

Preselectie-turnen is dit jaar een gecombineerd lesuur.

Er wordt les gegeven aan turnsters vanaf groep 4 die graag een uur extra willen turnen. Voor deze meiden is er de mogelijkheid om mee te doen aan recreatieve turnwedstrijden RWS-C.

Daarnaast wordt op uitnodiging van de trainster turnsters toegelaten die potentie hebben om later door te stromen naar de selectie.

Selectie-turnen

Tijdens deze lessen wordt er op een hoger niveau een oefenprogramma aangeboden. Dit ter voorbereiding voor deelname aan de selectiewedstrijden RWS-A en RWS-B.

Van de turnsters wordt verwacht dat zij aan minimaal 2 wedstrijden per jaar deelnemen. Een goede motivatie is hierbij van belang. De turnsters worden door de trainster geselecteerd.

Gym

Gym voor groep 3

 

Nijntjebeweegprogramma
In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier be
wegen met veel variatie! De lessen zijn voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar en je kind krijgt een echt diploma aan het einde van de lessenreeks!

Dansen

We bieden danslessen aan voor kinderen vanaf groep 3 t/m het voortgezet onderwijs. Er worden verschillende dansstijlen aangeboden zoals afrodance en hiphop, dit is in samenspraak met de deelnemers. Op dit moment hebben we 2 lesgroepen. Groep 3-6 samen en vanaf groep 7 – voortgezet onderwijs. Kom eens 2 proeflessen meedoen!

Beweeggroep 55+

Onder deskundige leiding van de trainer komen diverse aspecten van bewegen aan de orde: ieder op zijn/haar eigen niveau.De lessen worden van 1 september tot 1 mei gegeven. 

Trainers

Professionele en gediplomeerde trainers geven les bij SV Dynamiek.
Swipe naar links of rechts voor meer informatie over de trainers.

Turnen

Herma Scheppink is onze gecertificeerde KNGU trainster voor de gym-, en turnlessen.

Beweeggroep 55+

Norbert Baas is onze gecertificeerde MBvO trainer en verzorgt de lessen voor de Beweeggroep 55+.

wilt u met Norbert overleggen of de beweeggroep voor u geschikt is? Dat kan via: 06-51142847.

Dansen

Dansles wordt gegeven door Jeslin van Tarrij. Zij danst zelf 7 jaar waarvan 2,5 jaar op professioneel niveau waarbij ze met haar team Vanity in 2019 Nederlands kampioen zijn geworden. Ze geeft voornamelijk hiphop en afrodance maar staat voor suggesties open.

Proeflessen

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? We bieden twee gratis proeflessen aan. Tijdens de proeflessen mogen de ouders blijven kijken. Na deze twee proeflessen geeft de trainster het inschrijfformulier mee. Zie “inschrijven”.

Kijklessen

Na elke schoolvakantie is er de mogelijkheid om de vorderingen van uw kind te komen bewonderen. De ervaring is dat kinderen het erg leuk vinden om dit te laten zien. U bent van harte welkom.