Regels maken het spel duidelijk

Om het sporten voor een ieder prettig te laten verlopen, hebben we als bestuur en trainer van Dynamiek een aantal spelregels opgesteld.

 1. Aanwezigheid: We verwachten dat iedereen ruim op tijd is, minimaal vijf minuten van te voren.
 2. Afmelden: Indien uw kind niet kan deelnemen aan de gym/ turnles, dan meldt u zich af via sms of what’s app bij de trainer. Telefoonnummer: 06-42836248
 3. Respect: Wij vinden het belangrijk dat leden respect voor elkaar en de vereniging tonen.
 4. Kleding: Voor turnen geldt het clubturnpakje. Lange haren moeten vast gezet worden. Bij turnwedstrijden is een turnpakje van de club verplicht. Trainingspakken (met Clublogo) heeft s.v. Dynamiek ter gebruik bij wedstrijden.  Voor dans: makkelijke kleding. In de sportzaal mogen geen schoenen met zwarte zolen gedragen worden.
 5. Gemeente: Wij huren de sportzaal van de Gemeente. Zij stelt ook een aantal regels hieraan. Er mag niet gegeten of gedronken worden in de sportzaal. Het is niet toegestaan om de docenten/scheidsrechters ruimtes te gaan betreden. Om de vloer schoon te houden is het niet toegestaan om met buitenschoenen de sportzaal in te gaan. Na de training laat u de kleedkamer netjes achter. Indien u afval hebt, gooi dit dan in de afvalbak in de kleedkamer/gang.
 6. Foto’s/ film: Soms worden er foto’s of filmpjes gemaakt tijdens de trainingen, deze worden mogelijk geplaatst op de website, (sociale) media of KNGU website. Het plaatsen hiervan gebeurt alleen, wanneer hier toestemming voor is gegeven op het aanmeldformulier. Voor het publiceren van foto’s en/of filmpjes die niet door s.v. Dynamiek zijn gemaakt, kunnen wij als vereniging geen verantwoordelijkheid nemen. Heeft u zelf een leuke foto of een filmpje gemaakt? En lijkt het u leuk om deze op de website te plaatsen? Stuur dan een mail naar email hidden; JavaScript is required. Input vinden wij altijd leuk!
 7. Kijklessen: Na iedere schoolvakantie zijn er kijklessen bij kleutergym, turnen en selectie (kleutergym en turnen op maandag en selectie op dinsdag). Vaders, moeders, opa’s, oma’s, enz zijn welkom. Het is erg leuk om de vorderingen te bekijken.
 8. Uitvoering/clubkampioenschappen: Het ene jaar is er een uitvoering (kleutergym, turnen en selectie), het andere jaar clubkampioenschappen (turnen en selectie)
 9. Nieuwsbrief en Facebook: De nieuwsbrief wordt meerdere keren per jaar gemaild. Wij zijn te volgen op Facebook Sportvereniging Dynamiek Havelte. Hier staan de laatste nieuwtjes en weetjes.
 10. Clubkasactie: Wij hebben twee keer per jaar een actie om de clubkas te spekken. De Grote Clubactie en de spek de clubkasactie. Wij verwachten van onze leden dat ze actief aan deze acties meedoen.
 11. Gesprek: Mocht het zo zijn dat u met ons in gesprek wilt over bepaalde zaken? Dat kan altijd, als bestuur en trainer horen en zien wij niet alles. Wij staan open voor opmerkingen en suggesties. U kunt ons benaderen via onze mail.