top of page

Agenda

Zaterdag 27 januari 2024

Turnen (selectie) 1e plaatsingswedstrijd Hollandscheveld

 

Maandag 19 februari t/m vrijdag 23 februari 2024

Voorjaarsvakantie

Zaterdag 16 maart 2024

Turnen (selectie) 2e plaatsingswedstrijd Dwingeloo

Zaterdag 6 april 2024 

Turnen (selectie) 3e plaatsingswedstrijd Slagharen

Clubnieuws

Dansvoorstelling zaterdag 15 juli

De avond van zaterdag 15 juli stond voor de dansgroepen van SV Dynamiek Havelte in het teken van de magische danswereld van Disney. Op deze avond mochten zij een spetterende voorstelling geven in theater De Meenthe in Steenwijk. Onze meiden hebben heel hard gewerkt voor deze voorstelling en we zijn ontzettend trots op ze!

De avond startte met Disney-liedjes. De jongste groep danseresjes trad 2 keer op. De eerste keer dansten zij op How Far I'll Go (van de film Moana) en de tweede keer op Unicorn van Noa Kirel (songfestival). 
 

De oudere meiden dansten op The Family Madrigal uit de film Encanto en op Who the h*ll is Edgar van Teya & Salena (songfestival). Hierbij maakten zij gebruik van veel attributen op het podium, zoals een echte antieke typmachine.
 

Onze dansdocent Petan danste zelf ook mee in een aantal groepen. Hij deed een dans op Pirates of the Caribbean en op Footloose. Petan liet hier goed zien waarom hij zo’n geweldige dansdocent is.
 

De avond werd afgesloten met een denderend applaus en een staande ovatie, terwijl het podium zich langzaam vulde met alle danseressen van die avond. We hopen dat er nog veel voorstellingen volgen. Voor nu was het de perfecte afsluiting van het seizoen.

We bedanken Elisa van Elisance voor het organiseren van deze avond.

Terugblik op een gezellig ledenfeestje

Het was weer een gezellige boel in de gymzaal op vrijdag 14 juli. De jeugdleden van SV Dynamiek kwamen voor de zomervakantie nog even samen voor een actieve middag in de gymzaal.

Na de opening door het bestuur mochten de kinderen los. Ze hebben zich prima vermaakt met onder andere een springkussen, de tumblingbaan, grote en kleine airtracks en andere materialen. Ze hebben lekker rondgerend en geravot en er werd ook flink gegymd en geturnd: "juf Herma, kijk eens wat ik nu kan!". 
 

Tussendoor was er tijd om wat te drinken en rond de klok van vijf uur verzamelde iedereen zich om samen te eten. Snack & Zo Havelte had daarbij gezorgd voor patat en een snack. Daarna werd er nog even gespeeld in de zaal. Na de afsluiting door het bestuur was het tijd om weekend te gaan vieren.  

Alle kinderen heel erg bedankt voor de gezelligheid!
 

Deze geslaagde middag werd mede mogelijk gemaakt door Installatiebedrijf J. Beenen en de opbrengst van de eieractie van dit voorjaar. 
 

Wij wensen iedereen bij deze alvast een fijne zomervakantie!

bottom of page