Agenda

Algemeen:

  • 15 november 2022 om 20:00uur - Ledenjaarvergadering

Wedstrijden:

Clubnieuws

Uitnodiging Jaarvergadering SV Dynamiek

Het financieel jaarverslag wordt besproken door de penningmeester, de contributie voor 2023 wordt vastgesteld en eventuele veranderingen worden aangekondigd. Daarnaast zullen wij uitleg geven en vragen beantwoorden over een aantal onderwerpen. Er is bijvoorbeeld tijdens deze vergadering de gelegenheid om vragen te stellen over het waarom & hoe rondom de jurycursus en de wedstrijden.

Onze penningmeester heeft aangegeven te stoppen met zijn werkzaamheden bij SV Dynamiek  i.v.m. een nieuwe baan. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester. 

De agenda ziet er dan als volgt uit:
•       Welkom
•       Vaststellen agenda
•       Financieel verslag (Niels)
•       Bestuurswijzigingen vaststellen
•       Uitleg ClubApp (Nicolien)
•       Informatie jurycursus (Laura)
•       Presenteren nieuwe website (Miranda)
•       Vragenronde
•       Afsluiting

We starten om 20:00 uur. Er is koffie en thee met een versnapering aanwezig. Na de vergadering is er nog ruimte om even na te praten. We verwachten rond 22:00 uur te eindigen. 

Wij vinden het belangrijk om met onze leden in gesprek te blijven over wat er speelt of waar behoefte aan is binnen onze vereniging. Wij hopen je daarom op dinsdag 15 november te zien. 

We ontvangen je aanmelding voor deze bijeenkomst graag voor 10 november.  Dit kan via de ClubApp of per mail naar svdynamiek@gmail.com. Ga voor aanmelden via de ClubApp naar de Agenda en dan naar 15 november. Daar vind je de vergadering en de mogelijkheid om aan te melden. 

Wil je graag meer informatie over en/of heb je interesse in de rol van penningmeester? Dan horen wij dat ook graag. Stuur dan ook even een mail naar svdynamiek@gmail.com

Nieuwe trainer Peuter/Kleuter en groep 3!

Leuk nieuws! 

Wij hebben een trainer gevonden voor onze jongste groepen!

Erin gaat aan de peuters/kleuters (nijntje) en groep 3 lesgeven.  Zij heeft enige ervaring en geeft ook les bij Sportvereniging Vledder.

De lessen gaan plaatsvinden op de woensdagmiddag in de sportzaal.

15.30-16.00 uur Peuter/kleutergym (nijntje)

16.00-16.45 uur groep 3

 

U krijgt begin volgende week een mail wanneer de lessen gaan starten.

Naar verwachting zal dit 5 of 12 oktober zijn.

 

Start turnen per 3 oktober

Herma heeft vorige week controle gehad en de arts geeft groen licht om haar werkzaamheden rustig aan weer op te pakken. 
Dat houdt in dat bij de jongste groepen (vanaf groep 4) er de eerste weken vooral spel zal zijn, omdat Herma niet te zwaar mag tillen en bukken. Bij de oudere kinderen wordt er daarom ook hulp gevraagd met het neerzetten en opruimen van eventuele toestellen.
Ook van de A2 en A1 selectie wordt verwacht dat zij de toestellen zelf neerzetten en opruimen.
Op deze manier kunnen de lessen weer van start gaan. Herma heeft er in ieder geval veel zin in om te gaan beginnen!
In totaal zijn er 8 weken les uitgevallen. Helaas konden wij in die tijd geen vervanger vinden. Voor de leden die bij aanvang van het 3e kwartaal lid waren van SV Dynamiek (contributie geïnd), wordt voor het 4e kwartaal de helft van de normale contributie geïnd. Dit als compensatie voor de gemiste lessen.
 
Het lesrooster voor 2022-2023 is iets aangepast. Raadpleeg de agenda in de App voor de actuele tijden.

Nieuwe Dansdocente!

Per oktober hebben we een "nieuwe" dansdocente, haar naam is Noeki en zij is 20 jaar jong.Noeki heeft al vele jaren danservaring, voornamelijk in hiphop en Afrodance (zelfde dansstijl als Jeslin). Daarnaast werkt zij samen met Elisa Knol van Elisance te Steenwijk. Elisa begeleidt Noeki (in het begin) met de voorbereidingen van de lessen.

 

De lessen starten op de donderdagmiddag:
15.45 - 16.30 uur Dans groep 2,3,4,5 en 6  
16.30 - 17.30 uur Dans groep 7,8 en VO

 

We zijn erg blij dat we een goede dansdocente hebben gevonden in Noeki. Zij heeft er ook erg veel zin in!