top of page

Reglementen

Om het sporten voor een ieder prettig te laten verlopen, hebben we als bestuur en trainer van Dynamiek een aantal spelregels opgesteld.

 1. Aanwezigheid: We verwachten dat iedereen op tijd bij de les aanwezig is, minimaal vijf minuten van te voren.

 2. Afmelden: Indien uw kind een aantal lessen niet kan deelnemen aan de gym/ turnles, dan meldt u zich af via de mail: svdynamiek@gmail.com

 3. Respect: Wij vinden het belangrijk dat leden respect voor elkaar en de vereniging tonen.

 4. Kleding: Voor turnen geldt het clubturnpakje. Lange haren moeten vast gezet worden. Bij turnwedstrijden is een turnpakje van de club verplicht. Trainingspakken (met Clublogo) van S.V. Dynamiek zijn verplicht bij wedstrijden en stelt de vereninging hiervoor beschikbaar. Voor dans: makkelijke kleding.         In de sportzaal mogen geen schoenen met zwarte zolen gedragen worden.

 5. Gemeente: Wij huren de sportzaal van de Gemeente. Zij stelt ook een aantal regels hieraan. Er mag niet gegeten of gedronken worden in de sportzaal. Het is niet toegestaan om de docenten/scheidsrechters ruimtes te gaan betreden. Om de vloer schoon te houden is het niet toegestaan om met buitenschoenen de sportzaal in te gaan. Na de training laat u de kleedkamer netjes achter. Indien u afval hebt, gooi dit dan in de afvalbak in de kleedkamer/gang.

 6. Foto’s/ film: Soms worden er foto’s of filmpjes gemaakt tijdens de trainingen, deze worden mogelijk geplaatst op de website, (sociale) media of KNGU website. Het plaatsen hiervan gebeurt alleen, wanneer hier toestemming voor is gegeven op het aanmeldformulier. Voor het publiceren van foto’s en/of filmpjes die niet door s.v. Dynamiek zijn gemaakt, kunnen wij als vereniging geen verantwoordelijkheid nemen. Heeft u zelf een leuke foto of een filmpje gemaakt? En lijkt het u leuk om deze op de website te plaatsen? Stuur dan een mail naar svdynamiek@gmail.com. Input vinden wij altijd leuk!

 7. Kijklessen: Na iedere schoolvakantie zijn er kijklessen bij peuter/kleutergym, turnen, selectie en dansen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, enz zijn welkom. Het is erg leuk om de vorderingen te bekijken.

 8. Uitvoering/clubkampioenschappen: Het ene jaar is er een uitvoering (kleutergym, turnen en selectie), het andere jaar clubkampioenschappen (turnen en selectie)

 9. Clubapp en Facebook: Via de clubapp geven wij informatie en leuke artikelen over de club. Op Facebook kunt u ons vinden en volgen voor leuke weetjes en nieuwtjes. 

 10. Clubkasactie: Wij hebben twee keer per jaar een actie om de clubkas te spekken. De Grote Clubactie en de spek de clubkasactie. Wij verwachten van onze leden dat ze actief aan deze acties meedoen.

 11. Gesprek: Mocht het zo zijn dat u met ons in gesprek wilt over bepaalde zaken? Dat kan altijd, als bestuur en trainer horen en zien wij niet alles. Wij staan open voor opmerkingen en suggesties. U kunt ons benaderen via onze mail.

bottom of page