top of page

Reglementen

Om het sporten voor een ieder prettig te laten verlopen, hebben we als bestuur en trainer van SV Dynamiek een aantal spelregels opgesteld.

 1. Aanwezigheid: We verwachten dat iedereen op tijd bij de les aanwezig is, minimaal vijf minuten van te voren.

 2. Afmelden: Indien uw kind een aantal lessen niet kan deelnemen aan de les, dan meldt u zich af via de mail: svdynamiek@gmail.com of via de betreffende groepsApp. 

 3. Respect: Wij vinden het belangrijk dat leden respect voor elkaar en de vereniging tonen.

 4. Kleding: Zie de kledingvoorschriften. In de sportzaal mogen geen schoenen met zwarte zolen gedragen worden.

 5. Gemeente: Wij huren de sportzaal van de Gemeente. Zij stelt ook een aantal regels hieraan. Er mag niet gegeten of gedronken worden in de sportzaal. Het is niet toegestaan om de docenten/scheidsrechters ruimtes te betreden. Om de vloer schoon te houden is het niet toegestaan om met buitenschoenen de sportzaal in te gaan. Na de training laat je de kleedkamer netjes achter. Indien je afval hebt, gooi dit dan in de afvalbak in de kleedkamer/gang.

 6. Foto’s/ film: Soms worden er foto’s of filmpjes gemaakt tijdens de trainingen, deze worden mogelijk geplaatst op de website, (sociale) media of KNGU website. Het plaatsen hiervan gebeurt alleen, wanneer hier toestemming voor is gegeven op het aanmeldformulier. Voor het publiceren van foto’s en/of filmpjes die niet door SV Dynamiek zijn gemaakt, kunnen wij als vereniging geen verantwoordelijkheid nemen. Heeft u zelf een leuke foto of een filmpje gemaakt? En lijkt het u leuk om deze op de website te plaatsen? Stuur dan een mail naar svdynamiek@gmail.com. Input vinden wij altijd leuk!

 7. Kijklessen: Wanneer wij kijklessen organiseren, laten wij dit op tijd weten. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, enz zijn welkom. Het is erg leuk om de vorderingen te bekijken.

 8. Uitvoering/clubkampioenschappen: Het ene jaar is er een uitvoering (kleutergym, turnen en selectie), het andere jaar clubkampioenschappen (turnen en selectie). Vanwege het ontbreken van een turntrainer, zullen deze evementen op dit moment niet plaats vinden. 

 9. Danswedstrijden: onze dansgroepen doen regelmatig mee aan wedstrijden. Voor de danswedstrijden vinden audities plaats. Hierover informeren wij per mail. 

 10. Clubapp en Facebook: Via de clubapp geven wij informatie en leuke artikelen over de club. Op Facebook kunt u ons vinden en volgen voor leuke weetjes en nieuwtjes. 

 11. Clubkasactie: Wij hebben twee keer per jaar een actie om de clubkas te spekken. De Grote Clubactie en de jaarlijkse eieractie. Wij verwachten van onze leden dat ze actief aan deze acties meedoen.

 12. Gesprek: Mocht het zo zijn dat u met ons in gesprek wilt over bepaalde zaken? Dat kan altijd, als bestuur en trainer horen en zien wij niet alles. Wij staan open voor opmerkingen en suggesties. U kunt ons benaderen via onze mail.

bottom of page